Rozë

Deri në 30 vite diferencë/ Çiftet e famshme që nuk pyesin për moshën (FOTO)

Autori: Gazeta inFokus 14:43 | 22 May 2020

Psikologët besojnë se mosha jonë e perceptuar është e ndryshme nga epoka jonë biologjike, dhe kjo është arsyeja pse është plotësisht normale të kemi një diferencë moshe në një marrëdhënie.

Për shembull, çiftet me diferencë të madhe në moshë janë mjaft të zakonshme në Hollywood, sepse ata dëgjojnë ndjenjat e tyre dhe në fund të fundit e dinë që mosha është vetëm një numër.

Bright Side ka sjell së fundmi çiftet e famshme të Hollywoodit, që pavarësisht diferencës së madhe në moshë, dashuria mes tyre triumfoi.

Të tjera