Lajme

Dëgjim publik për Projektligjin për Gjykatën Komerciale

Autori: Gazeta inFokus 07:34 | 11 October 2021

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit sot mbam mbledhje.

Rendi i ditës:

Dëgjim publik për Projektligjin nr.08/L-015 për Gjykatën Komerciale

Vendi: N506 Koha: 10:00

Të tjera