Lajme

Çmimet e naftës më të lira në Kosovë – ka nga ata që mendojnë edhe për qytetarin

Autori: Gazeta inFokus 12:20 | 15 July 2022

Përkunder caktimit të çmimeve nga qeveria, kompania e njohur e derivateve në Kosovë “Petrol Company”, vazhdon të jetë lider në cilësi dhe çmime më të lira në treg. Si duket e gjithë kjo vjen si
rezultat i klientelës së madhe të Petrol Company , e cila në vazhdimësi është në rritje, e ku momentalisht kalon numrin prej 50000  mijë klient të antarësuar me Vip Card.

Sipas Petrol Company, në këtë shifër hynë vetëm klientët besnik të Petrol Company, duke mos llogaritur klientët të cilët janë klient të “Petrol Company”, por për arsye të ndryshme ende nuk janë të antarësuar me kartelë tė lojalitetit “Vip Card”.

Rritja e gjithë kësaj klientele, besohet të jetë cilësia e lartë në derivate, çmimet e vazhdueshme më të lira në vend, korrektësia si dhe shërbimi professional, duke mos lënë anash rritjen e kapaciteteve me pika në shumë vende të Kosovës.

Siç shifet deri më tani, Petrol Company është adresa e furnizimit që veturat e juaja ti furnizoni me derivate cilësore si dhe me çmime më të lira, atëhere nuk ju mbetet gjë tjetër vetëm se të furnizoheni në Petrol Company.

Të tjera