Fun & Video

Cilën pjesë të trupit të parën e lani kur bëni dush zbulon se çfarë jeni në seks

Autori: Gazeta inFokus 12:08 | 03 May 2017

Ata të cilët më parë i lajnë gjenitalet janë shumë të turpshëm, ndërsa ata të cilët më parë lajnë fytyrën janë jashtëzakonisht egoistë në çdo gjë, pra edhe në krevat. Çka ju më parë lani?

Gjoksin

Jeni praktik dhe praktikja për ju është gjëja më e rëndësishme në jetë. Nuk doni kur dikush ju pengon dhe nuk keni shumë durim me njerëzit të cilët nuk i shohin gjërat përreth vetes në mënyrën se si ju i shikoni.

Jeni partneri i mirë seksual dhe më me dëshirë bëni eksperimente në krevat. Bashkudhëtari më i mirë juaji është ai i cili më parë i lanë gjenitalet, transmeton Telegrafi.

Fytyra

Paratë janë shumë të rëndësishme, integriteti dhe dinjiteti, jo aq shumë. Ju jeni shumë egoist, dhe të tillë jeni edhe në shtrat. Partneri më i mirë për ju është ai që së pari pastron fytyrën ose flokët.

Nënsqetullat

Ju jeni të besueshëm, njerëzit ju duan, sepse qëndroni fuqishëm me këmbë në tokë. Partneri më i mirë për ju është ai i cili më parë i lanë supet.

Gjenitalet

Ju jeni i turpshëm, ju mungon vetëbesimi, individët shpesh ju torturojnë. Nuk keni shumë miq, ju konsiderojnë që jeni i mërzitshëm dhe pakëndshëm.

Ju konsiderojnë për partner seksual mbi mesataren. Për ju partneri më ideal është ai i cili më parë lanë fytyrën apo flokët.

Flokët

Ju jeni tip artisti, ju mungon përkushtimi. Paratë nuk ju janë edhe aq të rëndësishme, mirëpo më me dëshirë shoqëroheni me intelektualë dhe artistë.

Për ju mund të thuhet që jeni më i miri në seks se të gjithë të tjerët, sepse dëshironi ta kënaqni partnerin dhe jeni të gatshëm që të hulumtoni zona të reja. Bashkudhëtari më i mirë juaji është ai i cili më parë lanë gjenitalet dhe gjoksin.

Supet

Mund të thuhet që jeni humbës i lindur. Çdo gjë që e filloni përfundon keq. Paraja dhe forca për ju kanë shumë rëndësi, mirëpo ju mungon fati për të arritur deri tek ato. Shansi i vetëm për ju janë ata të cilët më parë lajnë nënsqetullat. Njerëzit të cilët më parë lajnë supet dinë të jenë bixhozxhinj dhe alkoolistë.

Në seks jeni mesatar. Edhe pse ëndërroni për poza të ndryshme, nuk keni guxim që t’i zbatoni në jetë. Partneri më i mirë për ju është ai i cili më parë lanë fytyrën.

42,000,000 € u paguan për 11 vjet për demet e shkaktuara nga automjetet e pasiguruara

Të tjera