Lifestyle

Cilat janë femrat që duen më shumë seks? Zbulimi është befasues

Autori: Gazeta inFokus 12:16 | 11 May 2017

Ndoshta pjesa më e madhe kanë menduar se bëhet fjalë për vajzat e reja, ato që janë rreth 20 vjeç, por jo.

Zbulime të shumta kanë dalë në përfundimin se gratë janë shumë më të interesuara për seks në të 30’tat dhe 40’tat e tyre. Edhe pse këto ishin rezultatet, hulumtuesit gjithashtu kanë vënë re se te femrat e kësaj moshe në krahasim me të kaluaren ka rënë shumë siguria në krevet.

Si pasojë e frikes nga menopauza e hershme, gratë bëhen më të frustruara dhe duan më pak seks, por përsëri dëshira për marrëdhanie dominon te mosha 30-40 vjeç, shkruen Mapo, transmeton Infokusi.com

Pothuejse 75 për qind e grave të anketuara kanë qenë të friguara nga menopauza dhe po e njajta shifër e grave që kanë arritë në menopauzë kanë deklaruar se i ka penguar në marrëdhënie./Infokusi.com

Storie Suksesi – Studentët e Kolegjit Universum fitues të garës Mobile Hackathon App

Të tjera