Lajme

Çfarë shihni për herë të parë në foto? Përgjigjja zbulon sekretet tuaja

Autori: Gazeta inFokus 23:47 | 12 January 2020

Në art, ekziston një zhanër unik i quajtur “vanitas”, i dizajnuar të ngjasojë me kalimin e jetës.

Motivet mund të gjenden në akoma jetë dhe trillime. Motivet vanitase kanë për qëllim të tregojnë boshllëkun e jetës tokësore dhe të ftojnë reflektim mbi vlerat e mbetura.

Imazhe të tilla shpesh përdoren nga psikologët për të zbuluar aspektet e fshehura të ndërgjegjen njerëzore. Është e rëndësishme të rregulloni reflektimin që keni parë si të parët.

Për të mësuar më shumë rreth vetes, krijohen teste si ky. Ato ndihmojnë në përcaktimin e gjendjes aktuale psikologjike të njeriut, tipare të caktuara të personalitetit dhe mënyrën se si ne e perceptojmë botën. Me këto prova, mësojmë shumë, jo vetëm për veten, por edhe për të tjerët.

Sot ju sugjerojmë të hidhni një vështrim në këtë iluzion interesant të testit. Shikoni këtë foto. Çfarë vini re së pari?

Përgjigja, e cila tregon zgjedhjen tuaj, do të gjeni më poshtë:

Nëse keni parë një kafkë:

Me gjithë formën e frikshme, kafka simbolizon forcën. Ju jeni gati për sfida dhe fitore të reja.

Në të njëjtën kohë, ju jeni shumë të vetëdijshëm për të kaluarën e jetës dhe e dini që gjithçka po merr fund.

Ju nuk jeni duke u përqendruar në material, është vetë udhëtimi, dhe jo rezultati, që ka rëndësi.

Kjo është arsyeja pse po ju ecën mirë. Do të arrini shumë nëse nuk largoheni nga kjo rrugë.

Nëse keni parë një grua:

Një grua me kokën poshtë simbolizon lodhjen. Ju jeni ndoshta pak i hutuar, dhe nuk dini se çfarë të bëni tjetër. Bëni një pushim, mundësisht lini gjërat të pazgjidhura.

Tani nuk jeni në situatën më të favorshme për t’i trajtuar ato. Nuk do të ishte keq të ndryshoni mjedisin, të paktën për disa ditë, dhe të mblidhni forcë.

Ndoshta është një person që konsumon energji pranë jush. Bëni një përzgjedhje mes atyre që janë përreth jush, mos kini frikë të ndani me njerëz me të cilët nuk ka marrëdhënie cilësore.

Të tjera