Rozë

Çfarë fshehë torta e ditëlindjes së Argjentina Ramosaj?

Autori: Gazeta inFokus 22:26 | 21 May 2020

Ditëlindjet janë ngjarje me rëndësi për shumë kë. Festohen me shumë entuziazëm e pasion

Sot, ka festuar ditëlindjen edhe këngëtarja Argjentina Ramosaj, e cila është larguar dukshëm nga skena muzikore.

Argjentina, 30 vjetorin e ka festuar në bjeshkë, bashkë me rrethin e ngushtë familjar dhe duket se ka kaluar bukur në një festë të vogël e të qetë

Torta e ditëlindjes është e bardhë si bora, po se çka janë ca gjërë mbi, mbetet si misteri më i madh që e përshkon këtë ëmbëlsirë.

Dredhza, qokollada, apo çka?

Të tjera