Fun & Video

Binjakët që lindën në vite të ndryshme

Autori: Gazeta inFokus 08:06 | 04 January 2022

jë çift në Californi janë bërë prindër të binjakëve por që kanë lindur në dy vite të ndryshme.

Aylin, bebja që lindi 2.400 kg ishte fëmija i parë që lindi në 23.45, 15 minuta para se të trokasë viti i ri 2022, ndërsa vëllai i saj me peshë gati 3 kg lindi 15 minuta më pas pikërisht në orën 00:00 të 2022.

“Është e çuditshme të mendosh që ata janë binjakë por kanë vit të ndryshëm të lindjes” tha e ëma në një njoftim për median të publikuar nga spitali, Natividad Medical Center.

“Ishte kënaqësi e madhe të ndihmosh këta dy beba që të lidnin shëndosh e mirë, njëra në 2021 dhe tjetri në 2022” tha doktoresha.

Raste të tilla janë tepër të radha, një herë në 2 milionë.

Të tjera