Rozë

Big Brother 9: Një nga djemtë në shtëpi i virgjër? (Video)

Autori: Gazeta inFokus 20:39 | 01 May 2017

Me sa duket çifti Lupçe Katerina nuk e kanë pranuar ende faktin që janë në nominim. Katerina ka diskuatar nominimet e kësaj jave nga krevati i Armelës.

Afër krevatit të tyre ka kaluar Olsi. Katerina është treguar shumë bujare duke i ofruar që të futet në mesin e tyre. Ndërkohë kjo ftesë e ka bërë të buzëqeshë Armelën, e cila e ka ndjerë veten gjithmonë të lakmuar nga Olsi, pa harruar kënaqësinë që i shkakton xhelozia e Fiorentinës. Kjo ftesë ka kaluar në batuta mes të treve.

‘Po erdha në mes humbas virgjërinë time’-tha Olsi. Pse rruspie është ai të futet këtu ia ka kthyer Armela. Olsi është larguar duke lënë vajzat të bashkëbisedojnë. Më saktë të flasë Katerina, pasi Armela është krejtësisht e përhumbur pas kësaj bisede. /Xing.al/

Barazo faturën në Meridian Express dhe dhuro për fëmijët SOS Fshatrave

Të tjera