Rozë

Berat Krasniqi këngetari më i mirë i Festivalit Multikulturor “Kamza 2017”

Autori: Gazeta inFokus 19:59 | 11 May 2017
Festivali Multikulturor “Kamza 2017”, morën pjesë 300 artistë nga të gjitha trojet shqiptareku në mesin e tyrë edhe  këngetari mirë njohur nga  Klina Berat Krasniqi, i cili mori çmimin e më mirit të festivalit, gjersa edhe   Ansamblin në të cilin është pjes e tijë nga  Drenasi “Shote Galica”, të cilët moren çmimin e vëndit të dytë.

Në këtë Festival moren pjes këngetar nga  mbar trojet Shqipëtare  dhe  më largë, ku këngetarit Berat Krasniqi nga Klina fitoj çmimi  këngetarit më të mirë i festivalit ” Kamza 2017″ një ndër festivalet më të rëndesishme  në trojet Shqipëtare..

Berat Krasniqi është këngetar që i jepë shumë artit, nga  krijimtaria e tij më zerin e tij të kristalt, që na  bën të kuptoim së e  ardhmja e tij është e  ndritur në botën e  artit.

Mos harroim të cekum së  Berat Krasniqi së bashku më Ansamblin e tij  morën Çmimin e parë të festivalit ” Eshkë e ndezur mbi Shkëlzenkushtuar ’’ Dervish Shaqa e Demush Neziri” më  – 08 maj 2017

Etiketa:
Çfarë është transplantimi i flokëve?

Të tjera