Lajme

Banka Botërore parasheh rritje të lartë ekonomike për Kosovën

Autori: Gazeta inFokus 11:05 | 21 October 2021

Në raportin më të ri të Rregullt Ekonomik të Bankës Botërore për Ballkanin Perëndimor, për Kosovën parashihet një rritje ekonomike që tejkalon 7 për qindëshin deri në fund të vitit, shkruan Gazeta Infokus.

Sipas të dhënave të prezantuara nga zyrtarët e Bankës Botërore të enjten, Kosova ka shënuar progres në shumë nga indikatorët ekonomik pavarësisht krizës së pandemisë që kishte goditur vendin një vit më parë.

Ky raport që hartohet dy herë në vit, mbulon zhvillimet, perspektivën, dhe politikat ekonomike në Kosovë dhe në vendet tjera të Ballkanit Perëndimor./Gazeta Infokus/

Të tjera