Lajme

Banja në mbështetje të Isni Kilajt

Autori: Gazeta inFokus 12:05 | 08 November 2021
Kandidati për kryetar të Komunës së Malishevës nga Partia Demokratike e Kosovës, Isni Kilaj ka marrë mbështetje të madhe në Banjë.

Sipas Kilajt, nga keqqeverisja e mëparshme në këtë fshat mungon çerdhja për fëmijë, ku shumë prindër punojnë dhe fëmijët nuk kanë se ku t’i dërgojnë.

Andaj, Kilaj është zotuar se në fillim të mandatit të tij të ndërtojë një çerdhe, që sa do pak të i’u lehtësohet puna edhe atyre prindëve.

Postimi i Kilajt:

Banja më premtoi si gjithmonë përkrahjen e fuqishme!

Banja është njëra nga fshatrat më të mëdha në Malishevë, ku përkrahja nuk po mungon as këtë herë.

E, si gjithherë nga pritja madhështore që pata atje, pranova urimet më të përzemërta nga ta, ngase ata dhe gjithë Malisheva kanë vendosur për ndryshimin e madhë që na pret.

Nga keqqeverisja e mëparshme në këtë fshat mungon çerdhja për fëmijë, ku shumë prindër punojnë dhe fëmijët nuk kanë se ku t’i dërgojnë. Andaj, u zotova se në fillim të mandatit tim të ndërtoj një çerdhe, që sa do pak të i’u lehtësohet puna edhe atyre prindëve.

#BashkëPërMalishevën

#IsniKilaj

#kryetarijuaj

Të tjera