Lajme

Avokati i Populli shënon Ditës Botërore të Lirisë së Shtypit

Autori: Gazeta inFokus 08:50 | 03 May 2017

Në Ditën Botërore të Lirisë së Shtypit, Avokati i Popullit organizon Tryezën me temë “Reflektim mbi rolin e medias në dinamikën e proceseve shoqërore”.

Bashkëbisedimi në këtë tryezë do të jetë moment i mirë për të inkurajuar gazetarët në punën e tyre, për të reflektuar mbi rolin e medias në proceset shoqërore, si dhe për të vlerësuar respektimin e lirisë së medias dhe lirisë së shprehjes, si të drejta të garantuara kushtetuese, por edhe si thelbësore në konsolidimin e shoqërive demokratike, që kanë në themel respektimin e të drejtave dhe lirive të njeriut.

42,000,000 € u paguan për 11 vjet për demet e shkaktuara nga automjetet e pasiguruara

Të tjera