Lajme

Asgjë s’ka humbur nga dosja e procesit të privatizimit, i ka BE-ja

Autori: Gazeta inFokus 20:46 | 26 October 2020

”Djegia e dosjeve” nuk është një dukuri e panjohur tek institucionet e Republikës së Kosovës dhe ka disa raste që kanë ndodhur realisht.

Por lajmi se në vitin 2008 janë djegur disa dokumente në agjesionin që merrej me procesin e privatizimit nuk është shqetësues për ish-zëvendësdrejtorin e këtij agjensioni Ahmet Shala.

Sepse të gjitha dokumentet janë të ruajtura në serverët e Bashkimit Evropian dhe sipas Shalës, mjafton t’i kërkojmë që t’i kemi.

Të tjera