Lajme

Arrestohet një person, dëmi që shkakoi llogaritet gjysmë milion euro

Autori: Gazeta inFokus 16:05 | 05 October 2022

Dogana e Kosovës ka njoftuar se bashkë me prokurorinë në Ferizaj kanë arrestuar një person që dyshohet për shmagie tatimi e ku vlera e dëmit është 500,000.00 euro.

Sipas një njoftimi nga Dogana e Kosovës, thuhet se hetimi ka zgjatur disa muaj nga ana e tyre dhe nën udhëheqjen e Prokurorisë Themelore në Ferizaj.

Personi i dyshuar është arrestuar, pasi ngarkohet me disa vepra penale që ndërlidhen me mashtrimet me taksa doganore.

Njoftimi:

Të tjera