Lajme

Ambasadori gjerman takon Komisionin për Punë të Jashtme

Autori: Gazeta inFokus 07:11 | 12 November 2021

Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë sot mban mbledhje.

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura më 26 tetor dhe 2 nëntor 2021;
3. Takim me Ambasadorin e Republikës Federale të Gjermanisë z. Jörn Rohde, lidhur me liberalizimin e vizave;
4. Të ndryshme.

Vendi: C301
Koha: 11:00

Të tjera