Lajme

Ambasada amerikane: Demokracitë si në Kosovë dhe ShBA janë të forta sepse mbrojnë të drejtat e njeriut

Autori: Gazeta inFokus 10:35 | 12 October 2021

I ngarkuari me punë në Ambasadën e ShBA-së në Prishtinë, Nicholas Giacobbe thotë se demokracitë si në Kosovë dhe ShBA janë të fuqishme në themelin e tyre sepse mbrojnë të drejtat themelore të njeriut.

Giacobbe ka thënë se të drejtat e njeriut megjithatë nuk duhet të merren si të mirëqena.

“Në themelbin e tyre, demokracitë – si në Kosovë dhe ShBA, janë më të forta sepse ato mbrojnë dhe përkrahin të drejtat themelore të njriut. Por, këto të drejta s’duhet të merren si të mirëqena. Demokracia kërkon pjesëmarrje: Zëri dhe veprimet e juaja kanë rëndësi”, ka shkruar ai.

Të tjera