Rozë

Albina me familjen e saj arrijnë në Poloni, “Duje” do të prezantohet në Varshavë

Autori: Gazeta inFokus 22:01 | 31 March 2023

Muaji prill nis në Varshavë me një këngë shqipe.

“Duje” e Albina dhe Familja Kelmendi do të jehojë nesër në kryeqytetin polak.

Madje për prezantimin e këngëve të Eurovizionit dhe “Duje” të Albina Kelmendit janë shitur numër i madh biletash.

Pas Varshavës, “Duje” do të prezantohet edhe në një kryeqendër të madhe evropiane, në Tel Aviv të Izraelit.

Universiteti #1 në SHBA për inovacion vjen në Kosovë?

Të tjera