Lajme

Aksion i madh i Policisë së Kosovës në Prishtinë – PAMJE –

Autori: Gazeta inFokus 00:05 | 12 June 2022

Një aksion i madh i Policisë së Kosovës është duke u zhvilluar aktualisht në kryeqytet.

Drejtoria e Inspekcionit në Prishtinë ka njoftuar se bizneset po kontrollohen për respektimin e orarit të punës.

Postimi:

Drejtoria e Inspekcionit – Komuna e Prishtinës gjatë këtyre momenteve është duke zhvilluar një aksion të madh në shumë pjesë të qytetit të Prishtinës bashkë me policinë e Kosovës kundër zhurmës dhe me qëllim të kontrollit të respektimit të orarit të punës nga ana e bizneseve, kryesisht lokaleve të natës!

Të tjera