Ekonomi

AKP rikujton të interesuarit për dorëzimin e ofertës për “SHITJEN-55 TË ASETEVE”

Autori: Gazeta inFokus 15:53 | 14 June 2022

DONI TË BLENI TOKË, LOKAL APO NDONJË PRONË TJETËR!?

Në këtë shitje janë vendosur 52 asete të cilat janë të shpërndara në tërë territorin e Kosovës. Kjo listë përmban toka me kulturë të ndryshme në të gjitha rajonet e Kosovës si dhe disa lokale dhe depo.

Për listën e plotë të aseteve kliko KËTU:

Agjencia Kosovare e Privatizimit (pak-ks.org)

Dita e dorëzimit dhe hapja e ofertave është: 15 qershor 2022

Për më shumë informata, palët e interesuara mund të kontaktojnë AKP-në, Njësinë për Marketing dhe Marrëdhënie me Investitorë, Rruga “Dritan Hoxha Nr.55”, 10000 Prishtinë, Kosovë

Tel: + 383 (0) 38 500 400, lok. 1090

e-mail: [email protected] / [email protected] / [email protected]

www.pak-ks.org

Të tjera