Lajme

Ahmeti nuk do të kandidoj për deputet në zgjedhjet e 11 Qeshorit

Autori: Gazeta inFokus 10:07 | 16 May 2017

Kryetari Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti nuk do të jetë kandidat për deputet në zgjedhjet e 11 qeshorit.

Ai këtë e ka thënë gjatë ditës së djeshme në kurgjemelin e shkollës fillore në fshatin Bregu  Zi.

“Jo nuk besoj, nuk e kam ndërmend. Kam marr obligim dhe kam marrë detyrim nga qytetarët e Lipjanit dhe do të përmbushi më të gjithë kapacitetin tim objektivat dhe sigurisht me ndihmën e publikut unë do të mbetem në Lipjan”, ka thënë Imri Ahmeti

Rëndësia e shkathtësive kompjuterike për studime

Të tjera