Lajme

Abrashi raporton në Komisionin për Integrime Evropiane

Autori: Gazeta inFokus 08:07 | 02 May 2017

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Social, Arban Abrashi do të raportojë sot para anëtarëve të Komisionit për Integrime Evropiane të Kuvendit të Republikës së Kosovës.

Komisioni për Integrime Evropiane po sot do të shqyrtojë Projektligjin për Shoqëritë Tregtare, me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së.

Gazetaria Digjitale – Profesioni i së ardhmës

Të tjera