Lajme

A lejohet dhe si ndikon agjërimi te personat me diabet?

Autori: Gazeta inFokus 10:54 | 26 April 2022

Personat me diabet mund të agjërojnë, mirëpo duke u bazuar në disa kushte e rekomandime.

Për, Doktor Plus që është prodhim i Gazetës Infokus , Endokrinologu, Elton Bahtiri tregon se çfarë u rekomandohet të bëjnë personat me diabet që duan të agjërojnë para se të fillojnë agjërimin.

Sipas Bahtirit te këta persona agjërimi mund të ketë edhe efekte negative por që mund të menaxhohen.

E se cilat janë rreziqet që sjell agjërimi në shëndetin e personave me diabet dhe si mund të menaxhohen ato, e kuptoni në storien në vazhdim./Gazeta Infokus/

Të tjera