Lajme

A jeni gati per FESTEN E VITIT në ETC?

Autori: Gazeta inFokus 14:34 | 30 September 2021

16 Vite rrugëtim së bashku me ETC , destinacionin tuaj për blerje.

Një FESTËN E MADHE dedikuar për ju nga data 1 deri me 7 Tetor

Shfleto Fletushkën Online:

https://bit.ly/3uop9rO

Çdo Ofertë është pëzgjedhur me kujdes për të përmbushur kërkesat tuaja me Zbritje deri 50% .

Mbi 50 Artikuj me Gratis apo Duo Pack të cilët nuk duhet të mungojnë në Shportën tuaj.

Furnizime Speciale, mbi 1000 Artikuj Risi për ti dhënë ngrohtësi sezonës së vjeshtës në shtëpinë
tuaj.

ETC ka menduar për të gjithë ju duke organizuar Ambient Festiv, Shpërblime të Çastiti dhe
shumë Surpriza gjatë 7 Ditëve të Festës.

Mbi 70,000€ dhurata për konsumatorë, ku pas çdo blerje në vlerë 50€ ju fitoni një orë Dhuratë.

Ofertat mund t’i përcjellni përmes faqes zyrtare www.etc-ks.com

Direkt në linkun e fletushkës Online: https://bit.ly/3uop9rO

Në Faqën Zyrtare në Facebook : https://www.facebook.com/etcks/

Dhe në kanalin zyrtar në YouTube: https://bit.ly/34oDmr7

Bleni, Kurseni dhe Argëtohuni në festën më të Madhe të ETC

Të tjera