Lajme

A është bërë milioner Berat Buzhala?

Autori: Gazeta inFokus 22:29 | 25 October 2020

Gazetari Berat Buzhala, si mysafir N’Konak me Kosovë Gjocin, është pyetur edhe për pasurinë e tij.

Ai ka treguar se mund të konsiderohet milioner nëse merrën parasysh aksionet aksionet që ka në kompaninë qëe udhëheqë, por jo edhe në aspketin e parave “cash”.

Ai tha se kompania që e drejton ka 150 punëtorë dhe ka qarkullim vjetor mbi 2 milion euro dhe ai është aksioneri kryesor.

Tutje Buzhala shtoi se ka tokë dhe pasuri të trashëguar nga familja dhe që i ka arritur me punë të madhe, jo me tendera dhe mashtrime.

Klikoni këtu për intervistën e plotë të gazetarit Berat Buzhala dhënë N’Konak me Kosovë Gjocin.

Të tjera