Rozë

A e jep Albatriti motrën e vogël në katund?

Autori: Gazeta inFokus 19:38 | 26 October 2020

Familja Muqiqi përbëhet tani prej 9 anëtarëve.

Nystreti, Merita, Albatriti, Albiona, Ena, reja Egzona dhe dy mbesat e nipi janë ata që ë përbëjnë këtë familje jo edhe të vogël.

Të gjithë janë të njohur për publikun kosovar, sidomos Nystreti dhe Merita me karrierën e tyre të bujshme tash e sa vite.

Por krahas tyre ka ecë edhe djali Albatriti, të cilit po ashtu i janë bërë goxha disa vite prezencë në skenën muzikore.

Ndonëse është i vetmi prej fëmijëve që ndoqi rrugën e nënës e babit, vajzat kanë zgjedhur krejt tjetër drejtime.

E vogla e shtëpisë Enea është duke u bërë një grimere profesionale, e për këtë arsye çdo herë edhe e shohim të grimosur.

Duke qenë kaq e bukur, me siguri që pyetja më e shpeshtë që dëgjohet prej meshkujve e mund t’ia bëjnë edhe Albatritit është ajo se a e jep motrën në katund.

Në këtë rast përgjigjja më shumë i takon të motrës se sa atij.

Të tjera