Lifestyle

A do të realizohet dëshira juaj? Zgjidh një yll dhe zbuloje tani

Autori: Gazeta inFokus 09:33 | 29 March 2021

Nëse keni zgjedhur:

N.1

Ju jeni një person këmbëngulës dhe shpresëdhënës. E dini që jeta nuk është gjithmonë e lehtë dhe gjërat nuk shkojnë gjithmonë siç janë planifikuar, por kurrë nuk dorëzoheni. Nëse keni një ëndërr ose qëllim në mendje, mos lejoni që të preket nga asgjë dhe mos hiqni dorë.

Bëni pjesën tuaj dhe mbani një qëndrim optimist; kjo është arsyeja pse dëshira juaj me siguri do të realizohet këtë vit. Tregoni se meritoni të jeni të kënaqur, të lumtur përmes veprimeve tuaja dhe universi do t’ju shpërblejë.

N.2

Është krejtësisht e mundur që dëshira juaj të plotësohet dhe që ju të mund të keni një moment të pabesueshëm, por për këtë duhet të filloni të punoni tani dhe të filloni të veproni bazuar në realitetin që dëshironi të jetoni.

Përmbushja e dëshirës suaj është më shumë në duart tuaja sesa të dikujt tjetër ose në varësi të universit.

N.3

Ndaluni për një moment dhe mendoni, a po e bëni vërtet pjesën tuaj për ta realizuar dëshirën? Universi nuk është një lloj kumbare zanash që plotëson vetëm dëshirat. Punon ndryshe. Gjithçka që tërheqim është pasojë e asaj që japim.

Prandaj, nëse doni që dëshira juaj të realizohet, duhet të veproni në përputhje me rrethanat. Për momentin, ju jeni larg realizimit të ëndrrës suaj, por gjërat mund të evoluojnë. Ndryshoni qëndrimin dhe realiteti juaj do të ndryshojë gjithashtu.

Të tjera