Lifestyle

9 arsye pse stafi i aeroportit di më shumë për ne nga ajo çfarë prisnim!

Autori: Gazeta inFokus 11:11 | 18 October 2019

Aeroportet shpesh ndihen si vende të huaja me grupet e tyre të rregullave dhe natyrisht, sekreteve.

Vetëm njerëzit që punojnë atje e dinë se si funksionojnë vërtet gjërat.

Ata na shohin lakuriq

Analizojnë sjelljen tonë

E dinë se sa agresivë jeni

Ata e dinë se çfarë kemi pasur në dorë më parë.

Ata kontrollojnë avionët kur fluturojnë dhe kur parkohen.

Ata kanë qen që kontrollojnë çantat tona

Ata nuk kanë asnjë ide kur bagazhi është në një vend tjetër…

Nuk u intereson nëse keni vizë në një vend tjetër.

Ushqimi është i gatuar gjatë gjithë kohës

Të tjera