Lajme

8 DITË DERI NË SHPALLJEN E FITUESIT TË VETURËS SË PARË NGA NIMI TV!

Autori: Gazeta inFokus 12:56 | 02 July 2022

Përzgjedhja e fituesit të parë të veturës Dacia Sandero do të shpallet me 9 korrik nga ora 19:30 direktnë Klan Kosova. Ju ende keni kohë për t’u bërë pjesë e lojës shpërblyese!
E gjitha që duhet të bëni është të abonoheni për gjashtë (6) apo nëntë (12) muaj në njërën nga pakot Prime apo Digiprime të platformës të Nimi TV përmes vegzës www.nimitv.com.

Në 10 vjetorin e shërbimeve të kanaleve IP TV në Evropë, Nimi TV ka filluar lojën e madhe shpërblyese përmes kampanjës më të re me prezantuesin e mirënjohur Ardit Gjebrea, duke iu ofruar shansin të gjithë klientëve të rinj të bëhën fitues të shpërblimeve, ku çdo muaj do të dhurohet nga një (1) veturë Dacia Sandero dhe në fund të vitit një (1) apartament.

Ju ende keni kohë për t’u bërë pjesë e lojës shpërblyese!

E gjitha që duhet të bëni është të abonoheni për gjashtë (6) apo nëntë (9) muaj në njërën nga pakot Prime apo Digiprime të platformës të Nimi TV përmes vegzës www.nimitv.com. Pas abonimit në email-in tuaj do të pranoni konfirmimin e fitimit të 10 kuponave digjital të cilët ju bëjnë pjesë së lojës
shpërblyese.

Opsioni më i mirë për familjet shqiptare në diasporë mbetet Nimi TV i cili ju ofron kënaqësi në përditshmëri dhe ju shpërblen në të njejtën kohë. Andaj, nxito dhe abonohu!
Qendra e thirrjeve dhe kujdesi ndaj klientit në Nimi TV është 24/7, andaj në qoftë se keni ndonjë pyetje, apo kërkesë për sqarim, kontaktoni përmes web-faqes www.nimitv.com, apo duke telefonuar pa pagesë në numrat e kontaktit të listuar më poshtë.

Zvicër +41-44-578-88-99
Gjermani +49-221-59988956
Angli +44-2-03-139-9024
Greqi +30-211-1983848
Itali +39-06-83364687
Australia +61-2-6188-4899
Austri +43-720815633
Norvegji +47-21-95-49-06
Suedi +46-8-535-278-12

Të tjera