Lifestyle

6 Karakteristikat që nuk i dinit për njerëzit me grupin e gjakut B+

Autori: Gazeta inFokus 17:43 | 07 December 2019

Grupi i gjakut mesa duket shpjegon edhe mënyrën e jetesës suaj.
Më poshtë sjell disa karakteristika për njerëzit që kanë këtë grup gjaku.

1. Janë njerëz të balancuar

Këta persona mundohen që të krijojnë një balancë të mirë në jetën e tyre. Nuk dëshirojnë të shkojnë në ekstrem nëse ndodhen në vështirësi, por të gjejnë një mënyrë të mirë për ta zgjidhur.

2. Janë ambiciozë

Ata janë ambiciozë, por në kuptimin e mirë. Ambicia që kanë ata, i ndihmon për të ecur në jetë drejt realizimit të gjërave që duan më shumë. Këta persona ndjekin ëndrrat e tyre dhe në shumicën e rasteve i bëjnë realitet.

3. Janë të mirëkuptueshëm
Intv.al thotë se njerëzit me grupin e gjakut B pozitiv janë të mirëkuptueshëm me të tjerët. Ata nuk krijojnë lehtë konflikte, pasi e respektojnë mendimin e të tjerëve.

4. Janë miq të mirë
Ekspertët theksojnë faktin, se këto persona janë miq të mirë. Ata sakrifikojnë për miqtë e ngushtë dhe nuk i tradhëtojnë. Njerëzit me grupin e gjakut B+ konsiderohen si ndër miqtë më të mirë.

5. Kanë më shumë imunitet ndaj sëmundjeve
Doktor Peter D’Adamo ka konfirmuar se njerëzit me këtë grup gjaku, kanë më shumë imunitet ndaj sëmundjeve dhe sëmuren më rrallë.

6. Nuk vendosin lehtë për martesë
Njerëzit që i përkasin këtij grupi gjaku, nuk vendosin lehtë për të marrë vendimin e martesës. Ata janë skeptikë dhe duhet kohë derisa të binden për diçka.

Të tjera