Lajme

17 pacientë po trajtohen me COVID-19

Autori: Gazeta inFokus 14:24 | 08 November 2021

17 pacientë me COVID-19 dhe 33 me post-covid janë duke u trajtuar në klinikat e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe spitalet e përgjithshme.

Sipas njoftimit të ShSKUK-së, 15 pacientë janë me oksigjeno-terapi, ndërsa 1 pacient është me maskë oksigjeni në mjekim intensiv.

Numri i pacientëve me COVID-19 dhe post-covid, sipas klinikave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme.

Klinika Infektive, 3 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 30 pacientë post-covid-19

Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, 1 me maskë oksigjeni

Spitali i Prizrenit, 2 pacientë

Spital i Pejës, 4 pacientë

Spitali i Gjakovës, 7 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 1 pacient

Spitali i Ferizajt, 2 pacientë

Të tjera