Lajme

“Gjobë 3 mijë euro”- Ligji anti-duan nuk gjen zbatim në Sptalin e Gjakovës

Autori: Gazeta inFokus 18:08 | 02 June 2023

Ligji anti-duhan nuk po gjen zbatim në Spitalin e Përgjithshëm “Isa Grezda” në Gjakovë.

Pas kontrollit që i është bërë ambienteve të brendshme të këtij spitali është konstatuar se nuk po respketohet ky ligj.

Ndaj personit përgjegjës është shqiptuar gjobë në vlerën 3.000 mijë euro.

Gazeta Blic merr vesh se në bazë të ankesës dhe njoftimit nga ana e Ministrit Faton Peci, është bërë kontrollimi i Spitali të Përgjithshëm “Isa Grezda” në Gjakovë, ku është konstatuar se në ambientet e brendshme të spitalit nuk respektohet ligji i duhanit.

“Ndaj personit përgjegjës është shqiptuar gjoba në vlerë 3.000 euro” .

Ministri i Bujqësisë, Faton Peci, muajt e fundit ka ndërmarrë aksione përmes inspektorëve për zbatimin me përpikmëri të këtij ligji.Anëtarësohu në grupin e Infokus në Viber: GAZETA INFOKUS – VIBER – ANTARËSOHU

Dhe në grupin e Infokus në Facebook: GAZETA INFOKUS – FACEBOOK – ANTARËSOHU

Disa këshilla të dobishme para ekspozimit ndaj rrezeve të diellit

Të tjera