Lifestyle

Gjërat e pabesueshme që ndodhin vetëm në Dubai (FOTO)

Autori: Gazeta inFokus 14:08 | 25 March 2020

Dubai njihet tani si një qendër e mrekullueshme dhe një qytet mjaft i vizituar. Me një zonë

metropolitane prej gati 6 milion banorë, shumica e popullsisë së Dubait është e përbërë nga të huaj.

Ndryshe nga vendet e tjera arabe, këtu ka shumë steriotipe dhe kultura. Megjithatë, edhe aty ka disa rregulla strikte, të cilat nuk mund të shkelen nga askush.

Në fotot e mëposhtme do ju tregojmë disa nga gjërat më të pabesueshme, të cilat gjendjen vetëm në Dubai.

Të tjera