Lajme

14 pacient me Covid në gjendje të rëndë

Autori: Gazeta inFokus 09:40 | 05 October 2021

Shërbimi Spitalor dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se në klinikat Covid-19 në QKUK dhe spialet e përgjithshme, në trajtim mjekësor nga COVID-19, po marrin 165 pacientë.

109 pacientë  janë nën asistim të oksigjeno-terapisë dhe 14 në gjendje të rënduar shëndetësore, në kujdes intensiv mjekësor.

Numri i pacientëve sipas klinkave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme

-Advertisement-

-Klinika Infektive,  35 pacientë

-Klinika Infektive II ( Mjekësi Sportive) 10 pacientë

-Klinika e Pulmologjisë, 25 pacientë post-covid-19

-Mjekimi Intensiv, në Klinikë Infektive,  9 pacientë

-Spitali i Prizrenit, 9 pacientë

-Spitali i Gjakovës, 13 pacientë

-Spitali i Pejës, 23  pacientë

-Spitali i Gjilanit, 11 pacientë

-Spitali i Vushtrrisë, 2 pacientë

-Spitali i Mitrovicës, 12 pacientë

-Spitali i Ferizajt, 17  pacientë/Gazeta Infokus/

Subscribe në YouTube: GAZETA INFOKUSI
Comodita në Las Vegas Market prezanton linjat e reja të dyshekëve për tregun amerikan

Të tjera