Lajme

​ShSKUK: 37 pacientë në trajtim nga COVID-19

Autori: Gazeta inFokus 11:19 | 14 November 2021

37 pacientë janë duke u trajtuar në klinikat COVID-19 dhe spitalet e përgjithshme.

13 pacientë janë të konfirmuar me COVID-19 pozitivë, kurse 24 janë pacientë që po marrin trajtim mjekësor post-COVID. 14 pacientë janë me oksigjeno-terapi dhe 1 në mjekim intensiv.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 5 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 19 pacientë, post-COVID

Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 1 pacient

Spitali i Prizrenit, 1 pacientë

Spitali i Gjakovës, 4 pacientë

Spitali i Pejës, 5 pacientë

Spitali i Ferizajt, 2 pacientë

Të tjera