Lajme

​BE financon udhëtimet e të rinjve nëpër Evropë

Autori: Gazeta inFokus 21:10 | 15 January 2020

BE ka njoftuar fituesit e fondeve të iniciativës “DiscoverEU” që 18 vjeçarët të udhëtojnë nëpër Evropë, për të përmirësuar aftësitë e tyre gjuhësore, besimin dhe të kuptuarit e kulturave të tjera.

Komisioni Evropian deklaroi sot se u zgjodh një total prej 20000 të rinjsh evropianë nga 75000 aplikantë, për të përfituar fonde në kuadër të programit 2020.

Numri më i madh i fondeve ishte në Gjermani, me 3386 aplikime të suksesshme.

Të tjera